Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Double

The Double

01/08/2016 | Flixfilm

The Double på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Mystery
Instruktion: Richard Ayoade
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Mia Wasikowska, Wallace Shawn
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Livet tager en mærkelig drejning for en kontormedarbejder, da en ny medarbejder viser sig at være hans dobbeltgænger, blot mere udadvendt og karismatisk.

The Double havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Double på YouTube.Se The Double på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Double ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Double stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Double, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Double er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar