Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Double

The Double

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Double på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Richard Ayoade
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Mia Wasikowska, Wallace Shawn, Yasmin Paige
Spilletid: 93 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En senator findes myrdet, og noget tyder på, at det er en lejemorder, som man troede var død, der står bag mordet.


Se The Double på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Double havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Double ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Double herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Double er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Double stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar