Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dragon Prince

The Dragon Prince

15/02/2019 | Ingen kommentarer

Se The Dragon Prince på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: Justin Richmond
Skuespillere: Jack De Sena, Paula Burrows, Sasha Rojen, Jason Simpson
Spilletid: 26 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: En ekstraordinær opdagelse fører til, at to menneskeprinser og en elver, der er snigmorder, tager sammen på en episk rejse for at skabe fred i deres krigsførende lande.


Se The Dragon Prince på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Dragon Prince (Drageprinsen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dragon Prince (Drageprinsen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Dragon Prince herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dragon Prince (Drageprinsen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dragon Prince (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar