Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dragon Prince

The Dragon Prince

14/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Dragon Prince på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: Justin Richmond
Skuespillere: Jack De Sena, Paula Burrows, Sasha Rojen, Racquel Belmonte
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.3

Resumé: En ekstraordinær opdagelse fører til, at to menneskeprinser og en elver, der er snigmorder, tager sammen på en episk rejse for at skabe fred i deres krigsførende lande.


Se The Dragon Prince på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Dragon Prince (Drageprinsen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dragon Prince (Drageprinsen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Dragon Prince herunder:Fra premieredatoen (14. september, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Dragon Prince (Drageprinsen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Dragon Prince (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore