Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dragon Prince

The Dragon Prince

03/11/2022 | Flixfilm

The Dragon Prince på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Justin Richmond
Skuespillere: Paula Burrows, Jack De Sena, Sasha Rojen
Spilletid: 1 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En ekstraordinær opdagelse fører til, at to menneskeprinser og en elver, der er snigmorder, tager sammen på en episk rejse for at skabe fred i deres krigsførende lande.Se The Dragon Prince på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Dragon Prince (Drageprinsen) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dragon Prince på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Dragon Prince (Drageprinsen) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dragon Prince (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dragon Prince, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dragon Prince (Drageprinsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar