Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dragon Prince

The Dragon Prince

22/11/2019 | Flixfilm

Se The Dragon Prince på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Adventure, Drama, Family, Fantasy, Thriller
Instruktør: Justin Richmond
Skuespillere: Paula Burrows, Jack De Sena, Sasha Rojen, Jason Simpson
Spilletid: 26 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: En ekstraordinær opdagelse fører til, at to menneskeprinser og en elver, der er snigmorder, tager sammen på en episk rejse for at skabe fred i deres krigsførende lande.Se The Dragon Prince på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Dragon Prince (Drageprinsen) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dragon Prince (Drageprinsen) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Dragon Prince:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dragon Prince (Drageprinsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dragon Prince (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar