Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dressmaker

The Dressmaker

16/09/2017 | Ingen kommentarer

Se The Dressmaker på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jocelyn Moorhouse
Skuespillere: Kate Winslet, Judy Davis, Liam Hemsworth, Hugo Weaving
Spilletid: 119 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: En skandaleramt kvinde vender tilbage fra sit eksil i den sofistikerede storby Paris til sin hjemby ude på landet i Australien for at sætte et par ting på plads.


Se The Dressmaker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Dressmaker havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dressmaker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Dressmaker herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dressmaker er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dressmaker stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar