Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Dressmaker

The Dressmaker

16/09/2017 | Flixfilm

The Dressmaker på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Western
Instruktion: Jocelyn Moorhouse
Skuespillere: Kate Winslet, Judy Davis, Liam Hemsworth
Spilletid: 119 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En skandaleramt kvinde vender tilbage fra sit eksil i den sofistikerede storby Paris til sin hjemby ude på landet i Australien for at sætte et par ting på plads.Se The Dressmaker på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Dressmaker havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dressmaker på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Dressmaker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dressmaker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dressmaker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dressmaker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar