Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Drowning

The Drowning

01/09/2017 | Flixfilm

Se The Drowning på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Luke Cutforth
Skuespillere: James Tarpey, Johnny Vegas, Rebecca Hanssen, Malcolm Freeman
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.2

Beskrivelse: Flere år efter børnepsykologen Tom Seymour vidner og får en dreng dømt for mord, mødes de to igen, og svære spørgsmål skal besvares.


Se The Drowning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Drowning havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Drowning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Drowning herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Drowning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Drowning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar