Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Drug King

The Drug King

21/02/2019 | Flixfilm

Se The Drug King på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Min-ho Woo
Skuespillere: Kang-ho Song, Jung-suk Jo, Doona Bae, Ju-Seon Eo
Spilletid: 139 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Japanese
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En småsmugler fra Busan kaster sig ud i narkosmugling i 1970'erne og ender som kongen af markedet for narkoeksport til Japan.


Se The Drug King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Drug King havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Drug King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Drug King herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Drug King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Drug King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar