Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Duchess

The Duchess

11/09/2020 | Flixfilm

Se The Duchess på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Katherine Ryan, Rory Keenan, Katy Byrne, Steen Raskopoulos
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Katherine er en enlig mor, som bakser med sin karriere, sin præteenagedatter, sit forhold til kæresten – og som overvejer at blive gravid med sin eks.Se The Duchess på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Duchess havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Duchess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Duchess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Duchess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar