Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Duchess

The Duchess

11/09/2020 | Flixfilm

The Duchess på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Katherine Ryan, Rory Keenan, Katy Byrne
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Katherine er en enlig mor, som bakser med sin karriere, sin præteenagedatter, sit forhold til kæresten – og som overvejer at blive gravid med sin eks.Se The Duchess på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Duchess havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Duchess på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Duchess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Duchess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Duchess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Duchess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar