Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Duke Wore Jeans

The Duke Wore Jeans

08/03/2022 | Flixfilm

The Duke Wore Jeans på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Gerald Thomas
Skuespillere: Tommy Steele, June Laverick, Michael Medwin
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Sønnen i en aristokratisk familie hyrer en livlig dobbeltgænger for at undgå at blive gift med en prinsesse, som hans forældre ønsker.

The Duke Wore Jeans havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Duke Wore Jeans på YouTube.Se The Duke Wore Jeans på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Duke Wore Jeans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Duke Wore Jeans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Duke Wore Jeans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Duke Wore Jeans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar