Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dukes of Hazzard

The Dukes of Hazzard

03/11/2013 | Ingen kommentarer

Se The Dukes of Hazzard på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Chandrasekhar
Skuespillere: Johnny Knoxville, Seann William Scott, Alice Greczyn, Steve Lemme
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Duke-drengene er tilbage i denne komedie, som er baseret på tv-serien. Vi følger Bo og Luke, der drøner rundt i Hazzard County i deres gode gamle Dodge Charger.


Se The Dukes of Hazzard på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Dukes of Hazzard havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dukes of Hazzard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Dukes of Hazzard herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dukes of Hazzard er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dukes of Hazzard stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar