Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Duplex

The Duplex

04/09/2017 | Flixfilm

Se The Duplex på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror
Instruktør: Ikechukwu Onyeka
Skuespillere: Uru Eke, Mike Ezuruonye, Anthony Monjaro, Omoni Oboli
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Pengene er få, men en mand og hans gravide kone køber et smukt nyt hjem til en favorabel pris. Det viser sig hurtigt, at de ikke er de eneste beboere.


Se The Duplex på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Duplex havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Duplex ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Duplex herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Duplex er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Duplex stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar