Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ealing Comedy Collection: The Maggie

The Ealing Comedy Collection: The Maggie

01/01/2022 | Flixfilm

The Ealing Comedy Collection: The Maggie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En snu kaptajn narrer en amerikansk erhvervsmand til at transportere gods på sit skib, men det umage par får hurtigt problemer.

The Ealing Comedy Collection: The Maggie havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ealing Comedy Collection: The Maggie på YouTube.Se The Ealing Comedy Collection: The Maggie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Ealing Comedy Collection: The Maggie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ealing Comedy Collection: The Maggie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ealing Comedy Collection: The Maggie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ealing Comedy Collection: The Maggie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar