Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Eddy

08/05/2020 | Flixfilm

Se The Eddy på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: André Holland, Joanna Kulig, Leïla Bekhti, Adil Dehbi
Spilletid: N/A
Land: UK, Germany, USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Ejeren af en jazzklub i Paris bliver rodet ud i problemer med farlige kriminelle, mens han kæmper for at beskytte sin forretning, sit band og sin teenagedatter.


Se The Eddy på Netflix

Anmeldelse: The Eddy - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Eddy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Eddy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Eddy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Eddy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Eddy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar