Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Eddy

08/05/2020 | Flixfilm

The Eddy på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: André Holland, Joanna Kulig, Leïla Bekhti
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom, Germany, United States, France
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Ejeren af en jazzklub i Paris bliver rodet ud i problemer med farlige kriminelle, mens han kæmper for at beskytte sin forretning, sit band og sin teenagedatter.

The Eddy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Eddy på YouTube.Se The Eddy på NetflixAnmeldelse: The Eddy - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Eddy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Eddy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Eddy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Eddy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar