Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Edge of Democracy

The Edge of Democracy

19/06/2019 | Flixfilm

The Edge of Democracy på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, History
Instruktion: Petra Costa
Skuespillere: Dilma Rousseff, Luiz Inácio Lula da Silva, Marisa Letícia Lula da Silva
Spilletid: 121 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese, English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Politisk dokumentar og personlige minder bliver brugt i denne dybdegående analyse af den komplekse sandhed bag to brasilianske præsidentperioder.

The Edge of Democracy havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Edge of Democracy på YouTube.Se The Edge of Democracy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Edge of Democracy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Edge of Democracy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Edge of Democracy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Edge of Democracy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar