Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Edge of Love

The Edge of Love

15/01/2014 | Flixfilm

Se The Edge of Love på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Biography, Drama, Romance, War
Instruktør: John Maybury
Skuespillere: Simon Armstrong, Ben Batt, Geoffrey Beevers, Rachel Bell
Spilletid: 110 min
Land: UK
Sprog: English, Welsh
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Den walisiske digter Dylan Thomas er splittet mellem sin frisindede barndom og hans iltre kone i dette drama baseret på virkelige hændelser.


Se The Edge of Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Edge of Love havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Edge of Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Edge of Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Edge of Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Edge of Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar