Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Edge of Seventeen

The Edge of Seventeen

14/02/2019 | Ingen kommentarer

Se The Edge of Seventeen på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Kelly Fremon Craig
Skuespillere: Hailee Steinfeld, Haley Lu Richardson, Blake Jenner, Kyra Sedgwick
Spilletid: 104 min
Land: USA, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Da Nadines bedste (og eneste) veninde begynder at date hendes storebror, som hun ikke kan udstå, bliver teenagekynikerens liv endnu mere uudholdeligt.


Se The Edge of Seventeen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Edge of Seventeen havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Edge of Seventeen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Edge of Seventeen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Edge of Seventeen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Edge of Seventeen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar