Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Edge of Seventeen

The Edge of Seventeen

14/08/2021 | Flixfilm

The Edge of Seventeen på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Kelly Fremon Craig
Skuespillere: Hailee Steinfeld, Haley Lu Richardson, Blake Jenner
Spilletid: 104 min
Land: United States, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da Nadines bedste (og eneste) veninde begynder at date hendes storebror, som hun ikke kan udstå, bliver teenagekynikerens liv endnu mere uudholdeligt.Se The Edge of Seventeen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Edge of Seventeen havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Edge of Seventeen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Edge of Seventeen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Edge of Seventeen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Edge of Seventeen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Edge of Seventeen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar