Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Edge

08/04/2015 | Flixfilm

The Edge på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Lee Tamahori
Skuespillere: Anthony Hopkins, Alec Baldwin, Elle Macpherson
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Deres fly styrter ned i ødemarken. En fotograf og intellektuel forretningsmand kæmper for overlevelse og skal forsvare sig mod deres indre dæmoner.

The Edge havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Edge på YouTube.Se The Edge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Edge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Edge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Edge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Edge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar