Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Edge

08/04/2015 | Flixfilm

Se The Edge på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Lee Tamahori
Skuespillere: Anthony Hopkins, Alec Baldwin, Elle Macpherson, Harold Perrineau
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Deres fly styrter ned i ødemarken. En fotograf og intellektuel forretningsmand kæmper for overlevelse og skal forsvare sig mod deres indre dæmoner.


Se The Edge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Edge havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Edge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Edge herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Edge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Edge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar