Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Eichmann Show

The Eichmann Show

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se The Eichmann Show på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, History
Instruktør: Paul Andrew Williams
Skuespillere: Martin Freeman, Anthony LaPaglia, Rebecca Front, Andy Nyman
Spilletid: 90 min
Land: UK, Lithuania
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Den utrolige, sande historie om det øjeblik i tv-historien, hvor der i 1961 i Jerusalem blev sendt direkte fra retssagen mod den nazistiske massemorder Adolf Eichmann.


Se The Eichmann Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Eichmann Show havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Eichmann Show ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Eichmann Show herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Eichmann Show er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Eichmann Show stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar