Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Electric Horseman

The Electric Horseman

09/09/2017 | Ingen kommentarer

Se The Electric Horseman på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Comedy, Drama, Romance, Western
Instruktør: Sydney Pollack
Skuespillere: Robert Redford, Jane Fonda, Valerie Perrine, Willie Nelson
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En alkoholiker og tidligere rodeomester, der har arbejdet for en morgenmadsproducent, stjæler en værdifuld men mishandlet hest under et reklamestunt.


Se The Electric Horseman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Electric Horseman havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Electric Horseman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Electric Horseman herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Electric Horseman er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Electric Horseman stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar