Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Electric Horseman

The Electric Horseman

09/09/2017 | Flixfilm

Se The Electric Horseman på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Comedy, Drama, Romance, Western
Instruktør: Sydney Pollack
Skuespillere: Robert Redford, Jane Fonda, Valerie Perrine, Willie Nelson
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En alkoholiker og tidligere rodeomester, der har arbejdet for en morgenmadsproducent, stjæler en værdifuld men mishandlet hest under et reklamestunt.


Se The Electric Horseman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Electric Horseman havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Electric Horseman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Electric Horseman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Electric Horseman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Electric Horseman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar