Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Elephant Whisperers

The Elephant Whisperers

08/12/2022 | Flixfilm

The Elephant Whisperers på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Kartiki Gonsalves
Skuespillere: N/A
Spilletid: 41 min
Land: N/A
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Bomman og Bellie, et par i det sydlige Indien, skaber en unik familie, da de dedikerer deres liv til at tage sig af den forældreløse elefantunge Raghu.Se The Elephant Whisperers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Elephant Whisperers havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Elephant Whisperers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Elephant Whisperers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Elephant Whisperers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Elephant Whisperers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Elephant Whisperers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar