Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Emigrant

The Emigrant

18/06/2020 | Flixfilm

Se The Emigrant på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Drama
Instruktør: Youssef Chahine
Skuespillere: Youssra, Khaled Nabawy, Mahmoud Hemida, Michel Piccoli
Spilletid: 129 min
Land: Egypt, France
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Ram forlader nomadelivet og drager ud for at finde viden i et faraonisk Egypten præget af politiske intriger. Baseret på en historie fra Biblen.

The Emigrant havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Emigrant på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Emigrant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Emigrant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Emigrant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Emigrant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar