Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Emigrants

The Emigrants

15/07/2023 | Flixfilm

The Emigrants på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Drama, History
Instruktion: Jan Troell
Skuespillere: Max von Sydow, Liv Ullmann, Eddie Axberg
Spilletid: 151 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English, Danish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: På grund af hårde betingelser i deres hjemland tager en svensk bondefamilie den svære rejse over Atlanterhavet til USA på jagt efter et bedre liv.Se The Emigrants på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Emigrants havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Emigrants på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Emigrants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Emigrants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Emigrants, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Emigrants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar