Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Emigrants

The Emigrants

05/02/2020 | Flixfilm

The Emigrants på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Drama, History
Instruktion: Jan Troell
Skuespillere: Max von Sydow, Liv Ullmann, Eddie Axberg
Spilletid: 151 min
Land: Sweden
Sprog: Danish, Swedish, English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I Sverige i midten af det 19. århundrede begiver en gruppe nybyggere anført af familien Nilsson sig til Amerika i jagten på frugtbar jord og en frisk start.

The Emigrants (Udvandrerne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Emigrants på YouTube.Se The Emigrants på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Emigrants (Udvandrerne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Emigrants (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Emigrants, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Emigrants (Udvandrerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar