Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Emigrants

The Emigrants

05/02/2020 | Ingen kommentarer

Se The Emigrants på Netflix

Indspilningsår: 1971
Genre: Drama, History
Instruktør: Jan Troell
Skuespillere: Max von Sydow, Liv Ullmann, Eddie Axberg, Sven-Olof Bern
Spilletid: 151 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: I Sverige i midten af det 19. århundrede begiver en gruppe nybyggere anført af familien Nilsson sig til Amerika i jagten på frugtbar jord og en frisk start.


Se The Emigrants på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Emigrants (Udvandrerne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Emigrants (Udvandrerne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Emigrants herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Emigrants (Udvandrerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Emigrants (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar