Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Emoji Movie

The Emoji Movie

18/06/2019 | Flixfilm

Se The Emoji Movie på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Tony Leondis
Skuespillere: T.J. Miller, James Corden, Anna Faris, Maya Rudolph
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 3.2

Beskrivelse: I Tekstby, hvor emojis kun må vise én følelse, skaber Genes mange udtryk store problemer. Hans løsning: at blive "normal".


Se The Emoji Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Emoji Movie (Emoji filmen) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Emoji Movie (Emoji filmen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Emoji Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Emoji Movie (Emoji filmen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Emoji Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar