Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Emoji Movie

The Emoji Movie

18/12/2022 | Flixfilm

The Emoji Movie på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Tony Leondis
Skuespillere: T.J. Miller, James Corden, Anna Faris
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 3.4

Handling: I Tekstby, hvor emojis kun må vise én følelse, skaber Genes mange udtryk store problemer. Hans løsning: at blive "normal".Se The Emoji Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Emoji Movie (Emoji filmen) havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Emoji Movie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Emoji Movie (Emoji filmen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Emoji Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Emoji Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Emoji Movie (Emoji filmen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar