Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Emperor’s Club

The Emperor’s Club

01/11/2016 | Flixfilm

Se The Emperor’s Club på Netflix

Indspilningsår: 1967
Genre: Documentary, Short
Instruktør: George Lucas
Skuespillere: Kathi Carmack, Randy Day, Camille Franck, Frankie Godfrey
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En lærer på en eksklusiv skole står over for et etisk dilemma, da han er mentor for en urolig elev, som er den oprørske søn af en magtfuld senator.


Se The Emperor’s Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Emperor’s Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Emperor’s Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Emperor’s Club herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Emperor’s Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Emperor’s Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar