Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Emperor’s New Clothes

The Emperor’s New Clothes

01/02/2015 | Flixfilm

The Emperor’s New Clothes på Netflix

Produktionsår: 1967
Genre: Documentary, Short
Instruktion: George Lucas
Skuespillere: Kathi Carmack, Randy Day, Camille Franck
Spilletid: 24 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: I denne historie baseret på en roman af S. Leys bytter Napoleon plads med en fyldebøtte i sit eksil, og vender tilbage til Paris i forklædning for genvinde tronen.

The Emperor’s New Clothes havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Emperor’s New Clothes på YouTube.Se The Emperor’s New Clothes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Emperor’s New Clothes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Emperor’s New Clothes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Emperor’s New Clothes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Emperor’s New Clothes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar