Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Emperor’s New Groove

The Emperor’s New Groove

31/12/2017 | Flixfilm

The Emperor’s New Groove på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I dette animerede Disney-eventyr vender en sydamerikansk kejsers held, da hans magtbegærlige rådgiver forvandler ham til en lama.

The Emperor’s New Groove (Kejserens nye flip) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Emperor’s New Groove på YouTube.Se The Emperor’s New Groove på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Emperor’s New Groove (Kejserens nye flip) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Emperor’s New Groove stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Emperor’s New Groove, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Emperor’s New Groove (Kejserens nye flip) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar