Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Emperor’s New Groove

The Emperor’s New Groove

31/12/2017 | Flixfilm

Se The Emperor’s New Groove på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I dette animerede Disney-eventyr vender en sydamerikansk kejsers held, da hans magtbegærlige rådgiver forvandler ham til en lama.


Se The Emperor’s New Groove på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Emperor’s New Groove (Kejserens nye flip) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Emperor’s New Groove (Kejserens nye flip) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Emperor’s New Groove herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Emperor’s New Groove (Kejserens nye flip) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Emperor’s New Groove stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar