Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Emperor’s New Groove

The Emperor’s New Groove

31/12/2017 | Ingen kommentarer

Se The Emperor’s New Groove på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I dette animerede Disney-eventyr vender en sydamerikansk kejsers held, da hans magtbegærlige rådgiver forvandler ham til en lama.


Se The Emperor’s New Groove på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Emperor’s New Groove (Kejserens nye flip) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Emperor’s New Groove (Kejserens nye flip) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Emperor’s New Groove herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Emperor’s New Groove (Kejserens nye flip) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Emperor’s New Groove stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar