Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Empress

The Empress

29/09/2022 | Flixfilm

The Empress på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hanna Hilsdorf, Devrim Lingnau, Melika Foroutan
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Da den rebelske Elisabeth falder for kejser Franz og bliver hans umage brud, træder hun ind i en verden fyldt med spændinger og intriger ved hoffet i Wien.Se The Empress på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Empress (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Empress på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Empress (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Empress (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Empress, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Empress er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar