Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The End of Evangelion

The End of Evangelion

21/06/2019 | Flixfilm

Se The End of Evangelion på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Animation, Action, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Hideaki Anno, Kazuya Tsurumaki
Skuespillere: Megumi Ogata, Megumi Hayashibara, Yûko Miyamura, Kotono Mitsuishi
Spilletid: 87 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Seele beordrer et storstilet angreb på NERV, der skal tilintetgøre Evaerne, før Gendo får kontrol og udløser Det tredje nedslag og dermed instrumentaliteten.


Se The End of Evangelion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The End of Evangelion havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The End of Evangelion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The End of Evangelion:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The End of Evangelion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The End of Evangelion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar