Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The End of Evangelion

The End of Evangelion

21/06/2019 | Flixfilm

The End of Evangelion på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Animation, Action, Drama
Instruktion: Hideaki Anno, Kazuya Tsurumaki
Skuespillere: Megumi Ogata, Megumi Hayashibara, Yûko Miyamura
Spilletid: 87 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Seele beordrer et storstilet angreb på NERV, der skal tilintetgøre Evaerne, før Gendo får kontrol og udløser Det tredje nedslag og dermed instrumentaliteten.

The End of Evangelion havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The End of Evangelion på YouTube.Se The End of Evangelion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The End of Evangelion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The End of Evangelion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The End of Evangelion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The End of Evangelion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar