Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The End Of The F***ing World’ er snart tilbage på Netflix

‘The End Of The F***ing World’ er snart tilbage på Netflix

12/09/2019 | Flixfilm

The End of the fucking wolrd sæson 2 premiere netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at den populære serie ‘The End Of The F***ing World’ vender tilbage med helt nye afsnit til november.

Det skriver Netflix på Twitter.

Siden første sæson havde premiere i begyndelse af 2018, har fans ventet på at finde ud af hvad der skete med de to teenage-outsidere James og Alyssa i sæsonens sidste afsnit, som sluttede dramatisk.

Mens første sæson var baseret på den prisvindende tegneserie af Charles Forsman, så vil den kommende sæson byde på en helt ny og original historie, som blandt andet introducere den nye karakter Bonnie (spillet Naomi Ackie), der har en problemfyldt barndom og en mistænkelig forbindelse til Alyssa.

I første sæson fulgte man James og Alyssa tage ud på en kaotisk road trip, der involverer en række voldelige begivenheder, som sender dem på flugt fra to unikke politibetjente. Alt sammen med mål om at finde et bedre liv og undslippe den forestående voksentilværelse.

LÆS OGSÅ:   Én af de klammeste Netflix-film får en efterfølger - Se teaser til 'The Platform 2'

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle skuespillerne fra første sæson af ‘The End Of The F***ing World’ vender tilbage i den kommende nye sæson.

Serien modtog ved premieren store roser fra anmeldere og Netflix-medlemmer, som hurtigt slugt alle afsnit af serien. ‘The End Of The F***ing World’ blev endvidere nomineret til bedste drama serie ved British Academy Television Awards.

Se ‘The End of the F***ing World‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 får premiere til november.
Skriv kommentar