Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The End of the F***ing World

The End of the F***ing World

05/11/2019 | Flixfilm

Se The End of the F***ing World på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En spirende teenagepsykopat og rebel, som hungrer efter eventyr, tager på en vanvittig roadtrip i denne mørke komedieserie baseret på en grafisk roman.Se The End of the F***ing World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The End of the F***ing World (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The End of the F***ing World (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The End of the F***ing World:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The End of the F***ing World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The End of the F***ing World (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.5 kommentarer til The End of the F***ing World

 1. Caroline - kl. 18:20, 05-01-2018:

  HELT FANTASTISK SERIE, håber der kommen en sæson 2.

 2. Jannick - kl. 19:06, 06-01-2018:

  Fantastisk fortælling!!

 3. Pikkesutter - kl. 18:19, 08-01-2018:

  Meega god serie. Den var dog lidt fræk i starten, men det er vi jo alle sammen;))) 4. Vild med serier :) - kl. 01:10, 14-01-2018:

  F… fantastisk!

 5. ida - kl. 15:15, 18-01-2018:

  It`s so funny. Whem are season 2 coming ???

  Skriv kommentar