Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The End of the F***ing World

The End of the F***ing World

05/11/2019 | Flixfilm

The End of the F***ing World på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En spirende teenagepsykopat og rebel, som hungrer efter eventyr, tager på en vanvittig roadtrip i denne mørke komedieserie baseret på en grafisk roman.Se The End of the F***ing World på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The End of the F***ing World (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The End of the F***ing World på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The End of the F***ing World (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The End of the F***ing World (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The End of the F***ing World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The End of the F***ing World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.5 kommentarer til The End of the F***ing World

 1. Caroline - kl. 18:20, 05-01-2018:

  HELT FANTASTISK SERIE, håber der kommen en sæson 2.

 2. Jannick - kl. 19:06, 06-01-2018:

  Fantastisk fortælling!!

 3. Pikkesutter - kl. 18:19, 08-01-2018:

  Meega god serie. Den var dog lidt fræk i starten, men det er vi jo alle sammen;))) 4. Vild med serier :) - kl. 01:10, 14-01-2018:

  F… fantastisk!

 5. ida - kl. 15:15, 18-01-2018:

  It`s so funny. Whem are season 2 coming ???

Skriv kommentar