Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Endless Night

The Endless Night

25/01/2023 | Flixfilm

The Endless Night på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Biography, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Allie Moreno, André De Mello, Raquel Karro
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da en brand dræber 242 mennesker på en natklub, er alt hvad ofrenes forældre kan gøre, at sørge – og kæmpe for retfærdighed.Se The Endless Night på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Endless Night (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Endless Night på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Endless Night (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Endless Night (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Endless Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Endless Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar