Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Endless Trench

The Endless Trench

28/02/2020 | Flixfilm

Se The Endless Trench på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Aitor Arregi, Jon Garaño, Jose Mari Goenaga
Skuespillere: Antonio de la Torre, Belén Cuesta, Vicente Vergara, José Manuel Poga
Spilletid: 147 min
Land: Spain, France, Canada
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En republikaner fra Den Spanske Borgerkrig, som frygter repressalier, skjuler sig i sit hjem i over 30 år med sin kones hjælp. Baseret på virkelige hændelser.


Se The Endless Trench på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Endless Trench (Den endeløse skyttegrav) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Endless Trench (Den endeløse skyttegrav) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Endless Trench:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Endless Trench (Den endeløse skyttegrav) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Endless Trench stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar