Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Endless

The Endless

01/07/2019 | Flixfilm

The Endless på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Justin Benson, Aaron Moorhead
Skuespillere: Aaron Moorhead, Justin Benson, Callie Hernandez
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Som børn undslap de en ufo-dødskult. Som voksne søger de to brødre efter svar, da et gammelt videobånd dukker op og sender dem tilbage til stedet, hvor det hele begyndte.Se The Endless på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Endless havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Endless på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Endless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Endless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Endless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Endless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar