Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The English Game

The English Game

20/03/2020 | Flixfilm

Se The English Game på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, History, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Edward Holcroft, Kevin Guthrie, Charlotte Hope, Niamh Walsh
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: To fodboldspillere fra vidt forskellige lag i det engelske klassesamfund er med til at ændre spillet – og England – for evigt.


Se The English Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The English Game (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The English Game (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The English Game:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The English Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The English Game (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar