Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The English Surgeon

The English Surgeon

15/04/2014 | Flixfilm

Se The English Surgeon på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Documentary
Instruktør: Geoffrey Smith
Skuespillere: Henry Marsh
Spilletid: 93 min
Land: UK
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Denne dokumentar følger den britiske kirurg Henry Marsh. Han arbejder på et russisk hospital og kæmper mod bureaukratiet for at behandle patienter med hjernesvulster.


Se The English Surgeon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe English Surgeon havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The English Surgeon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The English Surgeon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The English Surgeon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The English Surgeon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar