Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The English Surgeon

The English Surgeon

15/04/2014 | Ingen kommentarer

Se The English Surgeon på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Documentary
Instruktør: Geoffrey Smith
Skuespillere: Henry Marsh
Spilletid: 93 min
Land: UK
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Denne dokumentar følger den britiske kirurg Henry Marsh. Han arbejder på et russisk hospital og kæmper mod bureaukratiet for at behandle patienter med hjernesvulster.


Se The English Surgeon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The English Surgeon havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The English Surgeon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The English Surgeon herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The English Surgeon er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The English Surgeon stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar