Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The English Teacher

The English Teacher

09/11/2014 | Ingen kommentarer

Se The English Teacher på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Craig Zisk
Skuespillere: Julianne Moore, Michael Angarano, Greg Kinnear, Lily Collins
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Linda, en dedikeret skolelærer i en provinsby, længes efter kærligheden. Så kommer Jason, en tidligere studerende, hvis karriere som dramatiker på Broadway ikke lykkedes.


Se The English Teacher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The English Teacher havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The English Teacher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The English Teacher herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The English Teacher er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The English Teacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar