Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The English Teacher

The English Teacher

09/11/2014 | Flixfilm

Se The English Teacher på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Craig Zisk
Skuespillere: Julianne Moore, Michael Angarano, Greg Kinnear, Lily Collins
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Linda, en dedikeret skolelærer i en provinsby, længes efter kærligheden. Så kommer Jason, en tidligere studerende, hvis karriere som dramatiker på Broadway ikke lykkedes.


Se The English Teacher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe English Teacher havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The English Teacher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The English Teacher herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The English Teacher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The English Teacher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar