Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Entitled

The Entitled

29/07/2022 | Flixfilm

The Entitled på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Theodore Boborol
Skuespillere: Andrea Abaya, Melai Cantiveros, JC De Vera
Spilletid: 90 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da Belinda opdager, at hendes far er hotelmogul, famler hun sig vej igennem en ny, sofistikeret livsstil med hjælp fra en charmerende advokat.

The Entitled havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Entitled på YouTube.Se The Entitled på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Entitled ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Entitled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Entitled, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Entitled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar