Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Epic Tales of Captain Underpants in Space

The Epic Tales of Captain Underpants in Space

10/07/2020 | Flixfilm

Se The Epic Tales of Captain Underpants in Space på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nat Faxon, Jay Gragnani, Ramone Hamilton
Spilletid: 24 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Bedstevennerne Jimmy og Otto bliver sammen med deres klassekammerater og tyranniske rektor shanghajet til en mystisk mission i det ydre rum.

The Epic Tales of Captain Underpants in Space (Kaptajn Underhylers store eventyr i verdensrummet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Epic Tales of Captain Underpants in Space på YouTube.



Se The Epic Tales of Captain Underpants in Space på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Epic Tales of Captain Underpants in Space (Kaptajn Underhylers store eventyr i verdensrummet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Epic Tales of Captain Underpants in Space (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Epic Tales of Captain Underpants in Space, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Epic Tales of Captain Underpants in Space (Kaptajn Underhylers store eventyr i verdensrummet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar