Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Epic Tales of Captain Underpants in Space

The Epic Tales of Captain Underpants in Space

10/07/2020 | Flixfilm

Se The Epic Tales of Captain Underpants in Space på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nat Faxon, Jay Gragnani, Ramone Hamilton
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Bedstevennerne Jimmy og Otto bliver sammen med deres klassekammerater og tyranniske rektor shanghajet til en mystisk mission i det ydre rum.


Se The Epic Tales of Captain Underpants in Space på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Epic Tales of Captain Underpants in Space (Kaptajn Underhylers store eventyr i verdensrummet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Epic Tales of Captain Underpants in Space (Kaptajn Underhylers store eventyr i verdensrummet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Epic Tales of Captain Underpants in Space:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Epic Tales of Captain Underpants in Space (Kaptajn Underhylers store eventyr i verdensrummet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Epic Tales of Captain Underpants in Space (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar