Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Epic Tales of Captain Underpants

The Epic Tales of Captain Underpants

19/07/2019 | Ingen kommentarer

Se The Epic Tales of Captain Underpants på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nat Faxon, Jay Gragnani, Ramone Hamilton, Sean Astin
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Jimmy og Otto er venner og går i 4. klasse. De elsker drengestreger, tegneseriehæfter – og at forvandle deres skoleinspektør til en superhelt i underhylere.


Se The Epic Tales of Captain Underpants på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Epic Tales of Captain Underpants (Kaptajn Underhylers store eventyr) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Epic Tales of Captain Underpants (Kaptajn Underhylers store eventyr) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Epic Tales of Captain Underpants herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Epic Tales of Captain Underpants (Kaptajn Underhylers store eventyr) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Epic Tales of Captain Underpants (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar