Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Epic Tales of Captain Underpants

The Epic Tales of Captain Underpants

19/07/2019 | Flixfilm

Se The Epic Tales of Captain Underpants på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nat Faxon, Jay Gragnani, Ramone Hamilton, Sean Astin
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Jimmy og Otto er venner og går i 4. klasse. De elsker drengestreger, tegneseriehæfter – og at forvandle deres skoleinspektør til en superhelt i underhylere.Se The Epic Tales of Captain Underpants på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Epic Tales of Captain Underpants (Kaptajn Underhylers store eventyr) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Epic Tales of Captain Underpants (Kaptajn Underhylers store eventyr) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Epic Tales of Captain Underpants (Kaptajn Underhylers store eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Epic Tales of Captain Underpants (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar