Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Epic Tales of Captain Underpants

The Epic Tales of Captain Underpants

19/07/2019 | Flixfilm

The Epic Tales of Captain Underpants på Netflix

Produktionsår: 2018–2019
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nat Faxon, Jay Gragnani, Ramone Hamilton
Spilletid: 47S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Jimmy og Otto er venner og går i 4. klasse. De elsker drengestreger, tegneseriehæfter – og at forvandle deres skoleinspektør til en superhelt i underhylere.

The Epic Tales of Captain Underpants (Kaptajn Underhylers store eventyr) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Epic Tales of Captain Underpants på YouTube.Se The Epic Tales of Captain Underpants på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Epic Tales of Captain Underpants (Kaptajn Underhylers store eventyr) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Epic Tales of Captain Underpants (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Epic Tales of Captain Underpants, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Epic Tales of Captain Underpants (Kaptajn Underhylers store eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Epic Tales of Captain Underpants

  1. Selma hillebrandt - kl. 18:44, 02-07-2022:

    Kommer der ikke snart en ny sæsong af kaptain underhyler

Skriv kommentar