Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Equalizer 2

The Equalizer 2

24/06/2020 | Flixfilm

Se The Equalizer 2 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Antoine Fuqua
Skuespillere: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Orson Bean
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English, French, Turkish, Hebrew, Arabic, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Robert McCall, en tidligere CIA-agent, som nu er blevet selvtægtsmand, bruger endnu en gang sine dødbringende evner til at hævne drabet på en god ven og ekskollega.


Se The Equalizer 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Equalizer 2 havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Equalizer 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Equalizer 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Equalizer 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Equalizer 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar