Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Equalizer

The Equalizer

20/01/2019 | Ingen kommentarer

Se The Equalizer på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Antoine Fuqua
Skuespillere: Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour
Spilletid: 132 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Den pensionerede efterretningsagent Robert McCall vender modvilligt tilbage til aktiv tjeneste for at beskytte en ung prostitueret mod medlemmer af den russiske mafia.


Se The Equalizer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Equalizer havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Equalizer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Equalizer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Equalizer er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Equalizer stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar