Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Escapist

The Escapist

15/11/2016 | Flixfilm

Se The Escapist på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Rupert Wyatt
Skuespillere: Brian Cox, Damian Lewis, Joseph Fiennes, Seu Jorge
Spilletid: 102 min
Land: UK, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da en livstidsfange finder ud af, at hans næsten ukendte datter ligger for døden, får han en flok uheldige fanger til at hjælpe sig med at flygte.


Se The Escapist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Escapist havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Escapist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Escapist herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Escapist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Escapist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar