Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Evil Dead

The Evil Dead

31/03/2017 | Flixfilm

Se The Evil Dead på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Horror
Instruktør: Sam Raimi
Skuespillere: Bruce Campbell, Ellen Sandweiss, Richard DeManincor, Betsy Baker
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Under et ophold i en afsides liggende hytte i skoven forvandles en gruppe teenagere til kødædende zombier i instruktøren Sam Raims kultklassiker.


Se The Evil Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Evil Dead havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Evil Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Evil Dead herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Evil Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Evil Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Evil Dead

  1. Brian - kl. 13:34, 31-03-2017:

    Hej Flixfilm – det er altså den forkert trailer.

    Skriv kommentar