Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Evolution Of Us

The Evolution Of Us

09/11/2018 | Flixfilm

Se The Evolution Of Us på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne videnskabsserie i to dele ser nærmere på genetikkens grundlæggende rolle i menneskets udviklingshistorie. Hvilken rolle spiller genetik for næste udviklingstrin?


Se The Evolution Of Us på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Evolution Of Us (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Evolution Of Us (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Evolution Of Us herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Evolution Of Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Evolution Of Us (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar