Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Evolution Of Us

The Evolution Of Us

09/11/2018 | Ingen kommentarer

Se The Evolution Of Us på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne videnskabsserie i to dele ser nærmere på genetikkens grundlæggende rolle i menneskets udviklingshistorie. Hvilken rolle spiller genetik for næste udviklingstrin?


Se The Evolution Of Us på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Evolution Of Us (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Evolution Of Us (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Evolution Of Us herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Evolution Of Us er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Evolution Of Us (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar