Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Exclusive: Beat the Devil’s Tattoo

26/08/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da en journalist opdager, at hans eksklusive historie om en seriemorder bygger på falske oplysninger, finder han på flere løgne for at dække over sin fejl.


Se The Exclusive: Beat the Devil’s Tattoo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Exclusive: Beat the Devil’s Tattoo havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Exclusive: Beat the Devil’s Tattoo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Exclusive: Beat the Devil’s Tattoo herunder:Fra premieredatoen (26. august, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Exclusive: Beat the Devil’s Tattoo er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Exclusive: Beat the Devil’s Tattoo stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar