Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Exorcism of Anna Ecklund

The Exorcism of Anna Ecklund

01/03/2017 | Flixfilm

Se The Exorcism of Anna Ecklund på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror
Instruktør: Andrew Jones
Skuespillere: Lee Bane, Tiffany Ceri, Jeff Raggett, Judith Haley
Spilletid: 75 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.4

Beskrivelse: Da en husmor viser sig at være besat, tager hendes mand hende med til et kloster til djævleuddrivelse, hvilket igangsætter en episk kamp mellem det gode og det onde.


Se The Exorcism of Anna Ecklund på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Exorcism of Anna Ecklund (Anna Ecklunds djævleuddrivelse) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Exorcism of Anna Ecklund (Anna Ecklunds djævleuddrivelse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Exorcism of Anna Ecklund herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Exorcism of Anna Ecklund (Anna Ecklunds djævleuddrivelse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Exorcism of Anna Ecklund stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar