Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Exorcism of Anna Ecklund

01/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror
Instruktør: Andrew Jones
Skuespillere: Lee Bane, Tiffany Ceri, Jeff Raggett, Judith Haley
Spilletid: 75 min
Land: UK
Sprog: N/A
IMDB-bedømmelse: 2.6

Resumé: Da en husmor viser sig at være besat, tager hendes mand hende med til et kloster til djævleuddrivelse, hvilket igangsætter en episk kamp mellem det gode og det onde.


Se The Exorcism of Anna Ecklund på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Exorcism of Anna Ecklund (Anna Ecklunds djævleuddrivelse) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Exorcism of Anna Ecklund (Anna Ecklunds djævleuddrivelse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Exorcism of Anna Ecklund herunder:Fra premieredatoen (1. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Exorcism of Anna Ecklund (Anna Ecklunds djævleuddrivelse) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Exorcism of Anna Ecklund stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar