Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Exorcism of Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose

21/01/2015 | Flixfilm

The Exorcism of Emily Rose på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Scott Derrickson
Skuespillere: Laura Linney, Tom Wilkinson, Shohreh Aghdashloo
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English, Syriac, German, Greek, Hebrew, Latin, Aramaic
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En agnostisk forsvarsadvokat rystes, da hun begynder at tro på sin klient: en præst som er anklaget for uagtsomt manddrab i forbindelse med en djævleuddrivelse.

The Exorcism of Emily Rose havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Exorcism of Emily Rose på YouTube.Se The Exorcism of Emily Rose på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Exorcism of Emily Rose ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Exorcism of Emily Rose stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Exorcism of Emily Rose, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Exorcism of Emily Rose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar