Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Exorcism of Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose

21/01/2015 | Flixfilm

Se The Exorcism of Emily Rose på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Scott Derrickson
Skuespillere: Laura Linney, Tom Wilkinson, Campbell Scott, Jennifer Carpenter
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English, Syriac, German, Greek, Hebrew, Latin, Aramaic
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En agnostisk forsvarsadvokat rystes, da hun begynder at tro på sin klient: en præst som er anklaget for uagtsomt manddrab i forbindelse med en djævleuddrivelse.


Se The Exorcism of Emily Rose på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Exorcism of Emily Rose havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Exorcism of Emily Rose ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Exorcism of Emily Rose herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Exorcism of Emily Rose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Exorcism of Emily Rose stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar