Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Exorcist in the 21st Century

The Exorcist in the 21st Century

01/10/2016 | Flixfilm

Se The Exorcist in the 21st Century på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Fredrik Horn Akselsen
Skuespillere: José Antonio Fortea, Gabriele Amorth, Bernt Eidsvik, Juan Masia
Spilletid: 80 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, Spanish, English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Det mystiske ritual eksorcisme undersøges i denne dokumentarfilm, der følger José Antonio Fortea, en Vatikan-godkendt eksorcist, i hans skræmmende arbejde.


Se The Exorcist in the 21st Century på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Exorcist in the 21st Century havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Exorcist in the 21st Century ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Exorcist in the 21st Century:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Exorcist in the 21st Century er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Exorcist in the 21st Century stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar