Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Exorcist

The Exorcist

06/08/2018 | Flixfilm

Se The Exorcist på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Horror
Instruktør: William Friedkin
Skuespillere: Ellen Burstyn, Max von Sydow, Lee J. Cobb, Kitty Winn
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, Latin, Greek, French, German, Arabic, Kurdish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Da en skuespillerinde begynder at få mistanke om, at en ond ånd har besat hendes datter, tilkalder hun to præster for at uddrive dæmonen.

The Exorcist havde premiere på Netflix Danmark den 6. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Exorcist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Exorcist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Exorcist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Exorcist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Exorcist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar