Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Exorcist

The Exorcist

06/08/2018 | Flixfilm

Se The Exorcist på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Horror
Instruktør: William Friedkin
Skuespillere: Ellen Burstyn, Max von Sydow, Lee J. Cobb, Kitty Winn
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, Latin, Greek, French, German, Arabic, Kurdish
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Da en skuespillerinde begynder at få mistanke om, at en ond ånd har besat hendes datter, tilkalder hun to præster for at uddrive dæmonen.


Se The Exorcist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Exorcist havde premiere på Netflix Danmark den 6. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Exorcist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Exorcist herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Exorcist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Exorcist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar