Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Expanding Universe of Ashley Garcia

The Expanding Universe of Ashley Garcia

20/07/2020 | Flixfilm

Se The Expanding Universe of Ashley Garcia på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paulina Chávez, Conor Husting, Bella Podaras, Reed Horstmann
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den 15-årige Ashley Garcia udforsker det store ukendte teenageliv, da hun flytter til den anden ende af landet for at satse på en karriere inden for robotteknologi.


Se The Expanding Universe of Ashley Garcia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Expanding Universe of Ashley Garcia (Ashley Garcias univers udvider sig) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Expanding Universe of Ashley Garcia (Ashley Garcias univers udvider sig) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Expanding Universe of Ashley Garcia:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Expanding Universe of Ashley Garcia (Ashley Garcias univers udvider sig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Expanding Universe of Ashley Garcia (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til The Expanding Universe of Ashley Garcia

  1. Emma - kl. 22:33, 18-02-2020:

    Hvornår kommer sæson 2 (eller del 2)

  2. natasja - kl. 16:27, 18-07-2020:

    hvornår kommer sæson 2

    Skriv kommentar