Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Expanding Universe of Ashley Garcia

The Expanding Universe of Ashley Garcia

09/12/2020 | Flixfilm

Se The Expanding Universe of Ashley Garcia på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paulina Chávez, Bella Podaras, Conor Husting, Reed Horstmann
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den 15-årige Ashley Garcia udforsker det store ukendte teenageliv, da hun flytter til den anden ende af landet for at satse på en karriere inden for robotteknologi.

The Expanding Universe of Ashley Garcia (Ashley Garcias univers udvider sig) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Expanding Universe of Ashley Garcia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Expanding Universe of Ashley Garcia (Ashley Garcias univers udvider sig) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Expanding Universe of Ashley Garcia (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Expanding Universe of Ashley Garcia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Expanding Universe of Ashley Garcia (Ashley Garcias univers udvider sig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Expanding Universe of Ashley Garcia

  1. Emma - kl. 22:33, 18-02-2020:

    Hvornår kommer sæson 2 (eller del 2)

  2. natasja - kl. 16:27, 18-07-2020:

    hvornår kommer sæson 2

    Skriv kommentar